Korucular Anaokulu

Vizyon: Korucular Anaokulu çalışanları olarak; Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen,öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak

Misyon: Korucular Anaokulu çalışanları olarak; Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 7.30-12.30 12.30-17.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Velilerimiz Okuyor Projesi, Gün Sporla Aydın Projesi ve etwinning projeleri

WEB - https://korucularanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih mah. 2238 Sk. No1/2